Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: Pavel, odesláno: 18-06-2006 19:20:33 [1]
Jedeme autem v druhé polovině července přez Turecko, Sýrii, možná Libanon a Jordánsko do Egypta do Dahabu, moc low to ale asi nebude. Když, tak se ozvi.
Autor: Táňa, odesláno: 26-06-2006 12:15:36, odpověď na [1] [2]
:-) my vyrážíme (autem ve dvou) v pondělí, 10. července večer z Prahy do Jordánska. Chceme jet též přez Bulharsko, Turecko, Sýrii (tam máme zajištěno vízum na 48 hodin). Nedaří se mi sehnat mapy na cestu z Turecka dále.... Jak jste na tom vy?
Autor: meysi, odesláno: 04-08-2007 14:26:34, odpověď na [2] [3]
My jazdime do Syrie cez Taliansko, potom lodou do Grecka a dalej cez Turecko do Syrie. Sli sme uz aj cez Srbsko, Bulharsko, ale lodou a cez Grecko sa nam to viac paci. Dobre mapy su na tejto stranke www.reise-know-how.de
Autor: Kacka, odesláno: 29-01-2008 15:10:54 [4]
Ahojky...nechce jet nekdo do Izraele asi duben nebo kveten 2008 min. na 14 dnu a poradne si to tsm uzit? Kacka :o))
Autor: Jája, odesláno: 04-05-2008 19:17:25 [5]
Zdravím, necestuje někdo čirou náhodou 24. až 31. května do Izraele k Mrtvému moři, hotel Magic Nirvana? Případně jestli tam někdo již nebyl s českou c.k. Zajímalo by mě, jak to tam vypadá celkově a další informace, co se týká jídla v hotelu, nákupů, spolehlivosti delegátů atd. Jedeme tam prvně a budeme vděčni za každou informaci.
Autor: Anna, odesláno: 13-04-2011 15:47:32, odpověď na [5] [6]
Ahoj,neby jste náhodou někdo v poslední době ,nebo alespoň poslední půl rok v Izraeli ? Nikdo tam z našich známých bohužel nebyl, proto hledám info tímto způsobem.Cestovali jste sami,nebo s cestovkou ?Prosím o nějaké doporučení a veliceocením i nějaké informace k této zemi. Díky předem
Autor: Linda, odesláno: 30-05-2011 07:03:00 [7]
Byli jsme v Izraeli, ale už před rokem,ale mám pocit , že to bylo před měsícem.Tato zěmě v nás zanechala hluboké zážitky a také se o to postarala CK Avetour, která měla program super připravený.Nikde nevznikl žádný zádrhel, žádná komplikace.Tuto oblast doporučuji spíše organizovaně než na vlastní pěst.To je tedy náš názor,protože jsme byli velice spokojeni.Zážitků si přivezete určitě spoustu a když je cestovka dobrá, tak se o ostatní postará a vy si užíváte,tak jako jsme to měli my.Mějte se Linda
Autor: Honza, odesláno: 11-06-2011 20:48:42, odpověď na [7] [8]
Ahoj, byl jsem s Avetourem /www.avetour/ v dubnu letošního roku a určitě si to s něma ještě někdy zopáknu. Nemělo to chybu poznávačku proloženou odpočinkem u moří jsem nikde kromě Izraele zatím neprožil.Bylo to faj a parádně si odpočinete a odvážíte si spoustu krásných dojmů a žážitku.Spousta lidí má z těchto destinací strach, ale není čeho se obávat. Je tam krásně a člověka to obohatí a načerpá sílu do pracovního procesu. H.
Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS