v listopadu odjíždíme do Venezuely. Pokud budete chtít, rádi předáme lonely planet a případné zkušenosti.
čao
A + E
Ahoj.
ktora taktiez nezavisle planuje cestu do Venezuely v tomto termine
Myslime si,ze by bolo fajn vymenit si par rad ci postrehov,ktorych
nikdy nie je dost.
Radi odpovieme ,radi sa aj poucime.Nie je to nasa prva cesta.Vo Venezuele vvsak prva
Nas mail mate,budeme radi malej spolupraci
Pripadny tel kontakt.0905 478 624-Miro Ahoj..
Rosťa a Michal
dakujeme za dobre rady, tym co nam ich napisali. Urcite ich vyuzijeme. Na druhej strane do tejto krajiny sa chytame prvykrat, takze vlastne skusenosti nemame.
Stale sa nam bohuzial nepodarilo najst spolocnikov, tak sa prosim hlaste, sme len dve!
Musime tuto temu uzavriet do 15.01.2006, lebo vtedy mame poslednu moznost prihlasit sa do Patagonie, ktoru robi nas kamarat.
Takze sa potesime kazdej odpovedi.
Jana a Katka
v listopadě 05 jsme byli na menší dovolené ve Venezuele (www.venezuela2005.cestomaniak.cz).
Pokud chcete čerstvé informace z toho co se tam právě děje, za co jsme kde zaplatili, stačí nám napsat, rádi poradíme.
Jinak autor: MIKOPIKO má ve všem pravdu. Měnit peníze doporučuji u agentur, kterých budete zřejmě i využívat pro různé výlety. Tam si můžete klidně vyměnit i větší množství dolarů. Ke kriminalitě : buďte opatrní, potkali jsme za naší cestu spousty turistů, kteří byli okradení např. v metru. Taktéž místní lidé nás upozorňovali na opatrnost, v žádném případě někde na odlehlích místech nestopujte a TAXI si vybírejte, než do něj sednete. Věci si pečlivě hlídejte, peníze mějte na více místech.
Jen pěkné zážitky Vám přeji na cestě po Venezuele, nebo i kdekoliv jinde.....
Aleš
Potom som ta chudacika pozvala ku mne domov. Habila som sa pretoze si bol moj prvy chlap po rozvode no pacila si sa mi a tak som to riskla. A pytas sa co vlastne chcem ?
a pisem az tak neskoro?
Mala som po tebe este troch muzov no to co som pocitila po tom co si odisiel po sexe sa mozno aj da opisat. Fuj ,odpor sprcha mydlo, krem vsetko to. A zase preco ?
Ako som si dobre vsimla a ten obraz mam vpisany do pamäte tesne pred ako si toj penis isiel vsumut do mna ti z neho vytiekla biela tahava tekutina. Vtedy som tomu nepripisovala nejaky vyznam.... no mala som . To ako si sa zachoval potom to je v porovnani s utrpenim ,ktore som prezivala nic. CHOROBA CHOROBA!!! Lekar a znovu lekar, kopu financii. Celkova ujma na zdravi sa neda ani spocitat. No ja som ratala ....a ratala...
A nie je to vyhrazka vsak?! ak to poslem aj tvojej rodine ? Porozmyslaj o tom. Ako by si to dal do poriadku?! Mas na to do piatku cas: potom sa ti znovu ozvem. pa pa . ak nahodou nie si na Slovensku tak mas smolu!
Ruby