ráda poznávám zajímavé země a tak jsem se rozhodla spojit příjemné s užitečným, tedy cestováni se školou a píšu na tohle téma diplomku. Jako velmi důležitý podklad ale potřebuju mít dostatečný počet vyplněných krátkých dotazníků, které budu pak analyzovat.
Měla jsem možnost je umístit na stránky jedné cestovní kanceláře, takže je najdete na adrese
WWW.BRAZILIE.CZ/DOTAZNIK Pokud si najdete chvíli času, tak ho prosím vyplňte. Podařilo se mi dokonce sehnat i nějaké věcné ceny a slevy na zájezdy, takže se máte na co těšit :)
Jednak nejsem děvče ani pár a navíc je to pár týdnů co jsem se vrátil z Brazílie takže nemůžu hned zas jet. Každopádně rozhodně pokud chceš jet jen nebo hlavně do Ria tak rozhodně cestovku na to nepotřebujěš. Akorát jim budeš platit za to že ti zařídí to co si můžeš zařídit sama. Připouštím že v době karnevalu je asi problém sehnat ubytování takže s tím by jsi mohla mít komplikaci a měla si to zařizovat s dostatečným předstihem. Ale jinak mě úplně fascinovalo že i v Riu cestovky maj vypsaný zájezdy na poznávání Ria a že to bylo rozhodně drahý. Přitom lístek na metro kterým objedeš vše co ti nabízí stojí par realů a i kdyby jsi jela taxíkem tak nezaplatíš ani omylem tolik co chtěj cestovky. No ale jsou lidi kteří maj hrůzu z toho si něco zařizovat nebo organizovat sami a ti holt platí tyhle nehorázný sumy.
Každopádně ať tak nebo tak užij si to!! Já se na karneval zajedu mrknou až nějaký jiný rok.
Zajímají mě informace o karnevalu 2008 /doba konání, vstupne a pod./
Dík za odpověď radostné vánoce a mnoho zážítků z cestování v příštím roce .
eda.
NAVŠTIVTE REGION BAHIA V BRAZÍLII, MIMO KARNEVAL- NEKONEČNĚ DLOUHÉ PLÁŽE, PORTUGALSKÁ KOLONIÁLNÍ ARCHITEKTURA, ATLANTSKÝ DEŠTNÝ PRALES A RIZÍ BRAZILSKÁ KULTURA.
KOMPLEXNÍ TURISTICKÉ INFORMACE A RADY NA WEBU: http://martinektravel.com/