Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:47:56 [1]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s brzilou a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:48:07 [2]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s brzailou a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:48:17 [3]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s brazilou a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:48:17 [4]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s brazilou a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:48:25 [5]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s braziloku a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:48:32 [6]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s brazilkou a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Autor: marek, odesláno: 03-02-2007 10:48:32 [7]
Čau , před rokem jsem se taky seznamil s brazilkou a pak jsem letěl do Ria ,měl jsem trochu obavy ale nakonec si mě vyzvedla na letišti a byl jsem měsíc s ní ,Chystam se tam zase ale v červenci to je na mě moc brzo ještě a když už tam poletim tak na 3 měsice minimalně .Brazilie je jinak nebezpečna země když tam budeš tak si davej pozor.Mě se tam sice nic nestálo ale byl jsem opatrny a nechodil moc po večerech v temnych uličkach.
Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS