Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: Radim, odesláno: 23-03-2007 21:03:04 [1]
Ahoj,strávil jsem v Brazílii 2 měsíce minulý rok a 5 let zpátky měsíc v Chile a v Bolívii,do Argentiny jsem jen nakouk.Brazílie mě vzala nejvíc a tak ti to rozhodně rozmlouvat nebudu.Sám o tom samém totiž uvažuju.Pokud jsi připravená na nesrozumitelnou,složitou,ale krásnou portugalštinu,na život trochu v chaosu a dobrodružství a v méně v luxusu,ale za to na život myslím energičtější a veselejší než kdekoliv v Evropě nebo USA, pak by se ti tam mohlo líbit.O přírodě a počasí nemluvě........S Čechy přistěhovalci jsem tam nemluvil a byl jsem tam jen jako turista,projel jsem ji autobusy podél pobřeží od severu k jihu.Pracovat tam a uživit se za to už je jiná realita.Na druhý straně to učitě jde,jde jen o to, čeho jsi ochotna se zříct a jestli ti to za to stojí.Každopádně je to podle průzkumů jeden z nejšťastnějších národů na světě a je to tam vidět.Umí se tam radovat z mála......
Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS