To je supr, ze jsi se jen nedavno vratil, a tak budes mit urcite cerstve info....
Rada bych se tam s pritelem o prazdninach vydala, a tak bych Te poprosila o takove to dulezite info - jako pres co to koupit, kolik to stoji, jake jsou informace dulezite vedet ohledne viz a dalsich, jaka je mira nebezpecnosti... My bychom radi projeli celou magistralu az do Ciny, tak zda bys mi napsal hooodne info, byla bych Ti moc vdecna...
Predem moc dekuji a preji krasny den...
Petra
Cestovatelom vela radosti z poznavania noveho
Proto prosím o nějaké informace o cestě, zajímavích mistech , která stojí za to vidět, popřípadě i o cestě zpět letadlem. Děkuji Miloslav Lebeda
Dej vedet.
Dik
Petr
CHTELA SEM SE OPTAT, jestli by si byl tak hodny a poslal mi par info ohledne tve cesty transibirskou magistralou, chystam se s par prateli vyrazit na zacatku srpna na 4-6tydnu, tak jak si proste zacal s vyrizovanim viz a tak a aky jak se kupujou jizdenky, da se koupit jedna jizdenka z moskvy az do vladivostoku, nebo se to musi kupovat podle toho jak vystupujes? budu moc rada, kdyz se ozves
Dikes marketa
nema nekdo zajem projet transsibirskou opacnym smerem? Bydlim leta v Asii, poslednich par v Kambozdi, a v cervnu chci pres Vietnam do Ciny, a odtamtud do Evropy. Jsem sam takze by partak na cestu prisel vhod. Sejit bysme se mohli v Kambodzi - muzu poslouzit jako pruvodce - a pak hura Saigon, Hanoi, Peking, a na vychod. Neprijde mi to jako spatny napad, zacit tady a jet DOMU.
Zdravim z Kambodze,
Jarda
Předem děkuji,
H. Dědek
-ceny a možnosti koupi jízdenek na vlak Irkutsk - Ulanbátar a spět?
-vlakové jízdní řády...
-spolehlivost RŽD
-problémy na hranicích Rusko - Mongolských
-celní prohlášení - převoz valut
- ostatní ceny a možnosti ubytování
-bezpečnostní ryzika
zatím dík Jirka
chystáme se do Irkutsku a chtěli bychom zajet TRSM do Ulambataru.
Absolvoval si tu cestu ? Dal bys nám pár rad či zkušeností?
Moc díky. Iva
Fotogalerie z loňské cesty zde:
www.transsibirskamagistrala.cz