Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: Honza, odesláno: 17-04-2006 20:52:21 [1]
ahoj, presne tato cesta je mym velkym snem ,budu rad když po vasem prijedz bude k videni nejaka ta fotecka a zpravicka , dekuju

Autor: Mojmir, odesláno: 15-09-2006 13:11:35 [2]
Ahoj.. Pred nekolika dny jsem se vratil z magistraly resp. z Ruska, takze mam dost aktualni info co se tyce cest na vychod pres rusko.. ale pokud jedete treba az na bajkal tak teple obleceni, uz ted tam je kolem nuly pres den, v noci pod..:) Pro info staci napsat mejl nebo tak
Autor: Petra, odesláno: 27-11-2006 14:51:58, odpověď na [2] [3]
Ahoj Mojmire,

To je supr, ze jsi se jen nedavno vratil, a tak budes mit urcite cerstve info....

Rada bych se tam s pritelem o prazdninach vydala, a tak bych Te poprosila o takove to dulezite info - jako pres co to koupit, kolik to stoji, jake jsou informace dulezite vedet ohledne viz a dalsich, jaka je mira nebezpecnosti... My bychom radi projeli celou magistralu az do Ciny, tak zda bys mi napsal hooodne info, byla bych Ti moc vdecna...

Predem moc dekuji a preji krasny den...

Petra

Autor: julius anderko, odesláno: 19-03-2007 16:35:46 [4]
dobry den vsetkym.poprosil by som vsetkych,ktory sa stretli,alebo maju informacie o trans.magistrale nech mi prosim napise na ANDERKO.JULIUS@POST.SK.urcite privitam priatela,alebo priatelku co by absolvovala cestu so mno spolu.dakujem.julius
Autor: Lenka, odesláno: 09-04-2007 21:56:30, odpověď na [2] [5]
ahoj, máme zájem o veškeré informace ohledně Transsibiřské magistrály, Číny a Mongolska. Ozvi se prosím na email nebo pro rychlejší komunikaci na 732845858. Díky Lenka
Autor: jozef holly, odesláno: 19-04-2007 20:59:13, odpověď na [5] [6]
Ahoj,chcel by som ta poprosit o podrobnosti o tejto magistrale,pretoze v blizkej dobe by som ju chcel absolvovat. Dakujem velmi pekne s pozdravom jozef holly
Autor: Roman, odesláno: 02-05-2007 14:04:58 [7]
CAute , tiez planujeme prejazd Transmongolskou magistralou , z Moskvy cez Ulanbatar do Pekingu ( Cinsky mur a ine). Z Pekingu miestnym spojom do najvacieho mesta Ciny - Sanghaja . A potom bud naspat , alebo dalej po Cine do Honk Kongu a letecky do Pariza , ale skor ta prva moznost . Potrebujeme ale informacie o vizach do tychto krajin a vela inych info . Kto ma zaujem pridat sa alebo sa podelit s informaciami nech napise na toto forum ( pre vsetkych ) alebo na moj mail : trencincity@centrum.cz

Cestovatelom vela radosti z poznavania noveho

Autor: Miloslav, odesláno: 27-09-2007 22:28:37 [8]
Dobrý den, prosím o nějaké informace o transibiřské magistrále. V příštím roce bychom rádi absolvovali cestu až do Vladivostoku a nazpátek nekraději letadlem.

Proto prosím o nějaké informace o cestě, zajímavích mistech , která stojí za to vidět, popřípadě i o cestě zpět letadlem. Děkuji Miloslav Lebeda

Autor: Petr Horak, odesláno: 25-10-2007 12:39:37, odpověď na [4] [9]
Cau, cetl jsem ze se chystas na Transibirskou magistralu. Uz jsi tam byl nebo se teprve chystas? Ja prave uz nekolik let chci jet, ale me plany jsou zatim na zacatku. Sbirani informaci apod.

Dej vedet.

Dik

Petr

Autor: Airis, odesláno: 30-11-2007 15:49:09 [10]
Ahoj,můžete mi někdo poradit??Zajímalo by mne,kde bych se mohla mrknout na ceník T.M.Nebo jestli můžete poradit,na kolik mne cestra vyjde.A máteli někdo zkušenosti s dopravou objemnějších zavazadel(motorky)Pomalu řešíme letní dovču,tak ať jsme finančně připraveni:-)Za odpovědi děkuji(nejlépe na mail).S pozdravem Irena.
Autor: Marketa, odesláno: 30-12-2007 11:26:04, odpověď na [2] [11]
aHOJ MOJMIRE,

CHTELA SEM SE OPTAT, jestli by si byl tak hodny a poslal mi par info ohledne tve cesty transibirskou magistralou, chystam se s par prateli vyrazit na zacatku srpna na 4-6tydnu, tak jak si proste zacal s vyrizovanim viz a tak a aky jak se kupujou jizdenky, da se koupit jedna jizdenka z moskvy az do vladivostoku, nebo se to musi kupovat podle toho jak vystupujes? budu moc rada, kdyz se ozves

Dikes marketa

Autor: Jarda Sova, odesláno: 22-02-2008 08:25:28 [12]
Ahoj cestovatele,

nema nekdo zajem projet transsibirskou opacnym smerem? Bydlim leta v Asii, poslednich par v Kambozdi, a v cervnu chci pres Vietnam do Ciny, a odtamtud do Evropy. Jsem sam takze by partak na cestu prisel vhod. Sejit bysme se mohli v Kambodzi - muzu poslouzit jako pruvodce - a pak hura Saigon, Hanoi, Peking, a na vychod. Neprijde mi to jako spatny napad, zacit tady a jet DOMU.

Zdravim z Kambodze,

Jarda

Autor: Jirka, odesláno: 17-03-2008 14:40:16, odpověď na [2] [13]
Ahoj napiš mi prosím,jak je Transibiřská magistrála dlouhá.Díky
Autor: Honza, odesláno: 11-04-2008 15:51:07, odpověď na [2] [14]
Ahoj, moc mě zaujalo tvé sdělení, že sesnedávno vrátil (i když už to tak nedávno není). Chtěl bych vyrazil o letošních prázdninách se svou přítelkyní (je to její životní sen), tak pokud bych mohl poprosit o nějaké informace, budu ti velmi vděčný. Zajímaly by mne především praktické tipy - jak a kde výhodně koupit jízdenky, kdy cestovat, kam až, na co si dát pozor... Mohl bys mi něco takové poslat?

Předem děkuji,

H. Dědek

Autor: comatel, odesláno: 19-05-2008 10:23:35 [15]
Hladám informace a zkušenosti z transibiřské magistrály a to hlavně úsek Irkutsk- Ulanbátar jedeme v červenci.....ceny,zpoždění,kdy a kde se dá či musí koupit jízdenka,doba jízdy Irkutsk - Ulanbátar jízdní řády atd.............
Autor: comatel, odesláno: 19-05-2008 15:07:07, odpověď na [2] [16]
ahoj v červenci se chystáme s manželkou letadlem do Irkutska a dál vlakem do Ulanbátaru.........máš nějaké podrobnosti a zajímavosti:

-ceny a možnosti koupi jízdenek na vlak Irkutsk - Ulanbátar a spět?

-vlakové jízdní řády...

-spolehlivost RŽD

-problémy na hranicích Rusko - Mongolských

-celní prohlášení - převoz valut

- ostatní ceny a možnosti ubytování

-bezpečnostní ryzika

zatím dík Jirka

Autor: Michal, odesláno: 30-03-2009 13:24:08, odpověď na [12] [17]
Ahoj Jardo....ja bych mel zajem....bud se ozvi na mail{hororoch@seznam.cz}.nebo na mobil... +420 608 340 271.......Jmenuji se Michal...a planuju jet prave v terminu tak kveten do ciny....jel bych tedy do Kambodze...a pak bychom jeli spolu....budu rad kdyz se ozves.Zatim bud s pozdravem.
Autor: Michal, odesláno: 19-06-2009 03:58:45, odpověď na [2] [18]
Ahoj, v léte sechystatm podnikdout spritelky prave cestu po TRSM. Budu mooooc vdecnej za jakykoiv informace Chceme udělat pár zastávek ve vetsich mestech.\v podstate mi jde o zakladni info a perlicky jak pise vyse Jirka. Díky Michal
Autor: Iva, odesláno: 05-10-2010 04:26:52, odpověď na [16] [19]
Ahoj Jirko,

chystáme se do Irkutsku a chtěli bychom zajet TRSM do Ulambataru.

Absolvoval si tu cestu ? Dal bys nám pár rad či zkušeností?

Moc díky. Iva

Autor: Transsibiřská magistrála, odesláno: 29-08-2011 20:48:43 [20]
Transsibiřská magistrála

Fotogalerie z loňské cesty zde:

www.transsibirskamagistrala.cz

Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS