Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: Petr, odesláno: 23-02-2010 19:52:04 [1]
Ahoj odpovídám na tvůj inzerát.Rád bych cestoval s Vámi.Jmenuji se Petr,pocházím z Moravy (Zlín).Je mi 22 let.Pořád hledám způsob jak někam vypadnout,ale nemám k sobě takové ty správné lidi,co by to hecli.Domluvíme se nějak?
Autor: Jana, odesláno: 23-02-2010 23:56:21 [2]
Ahoj Petre, urcite bysme se domluvili :-). Jsem porad v procesu planovani, takze muzes pridat svoje napady a pozadavky. Jen te musim upozornit, ze cena na 4 tydny se pohybuje 50-60 000Kc. Muj prvotni plan byl jet na 6-8 tydnu, ale kdyz se domluvime na spolecne ceste, udelame nejaky kompromis.

Ozvi se na JanaVojikova@seznam.cz.

Jana

Autor: Hanka, odesláno: 05-04-2010 11:19:22 [3]
Kámoš se chystá někdy v září, ale i trochu pracovat a průběžně poznávat.Možná,že termín ještě upravíme.
Autor: vladimír, odesláno: 12-07-2010 16:01:10 [4]
Ahoj, chci se jenom zeptat jestli už se jelo ? Našel jsem ten inzerát až dneska :-(
Autor: Jana, odesláno: 13-07-2010 10:01:52, odpověď na [4] [5]
Ahojky,

jeste se nejelo a bohuzel se ani nepojede. Nedokazali jsme se shodnout s dalsima lidma. Dve mesice jsme to planovali a oni pak odstoupili....takze jsem ztratila motivaci. Pry je tam take momentalne zima, takze neni uplne neidealnejsi jet tam v cervenci nebo srpnu.

Ja nakonec odjizdim studovat do Holandska, a treba se neco vyvine pozedji v roce. Ty uz jsi nekdy v Australii nebo na Novem Zelande byl?

Autor: vladimír, odesláno: 14-07-2010 19:41:07 [6]
Ahoj

tak to je mi líto že ti to nevyšlo. Na druhou stranu se ani nedivím, protože domluvit se s cizími lidmi na takovou cestu není určitě nic snadného (mi se to nedaří ani se známými :-)

V Austrálii ani na Novém Zélandě jsem nikdy nebyl, ale hrozně rád bych se tam podíval. Vlastně bych rád procestoval celý svět. Bohužel v mém okolí nenalézám lidi se stejnou "úchylkou"

Každopádně bych se chtěl stebou na téma cestování pobavit více , a pokud budeme mít aspoň podobný názor, tak se nebráním tomu někam vyrazit

Autor: Jana, odesláno: 15-07-2010 11:35:07, odpověď na [6] [7]
Ahojky,

tak mi posli na sebe mail.

Diky Jana

Autor: vladimír, odesláno: 19-07-2010 15:34:41 [8]
psal jsem ti sice na email uvedený výše, ale nevím jestli ho ještě používáš

tady je teda můj

vladirim@seznam.cz

Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS