Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: |Pavka, odesláno: 18-08-2010 22:59:47 [1]
Ahoj,rada bych jela ale az tak v breznu:)
Autor: ales, odesláno: 22-09-2010 13:25:00 [2]
Zdravím Váš, jsem student Právnické fakulty v Olomouci a vzhledem k tomu, že se bude budova fakulty přes zimu zateplovat, tudíž nebude probíhat výuka s tím, že se letní prázdniny přesouvají na zimu, rozhodl jsem se vyrazit někam, kde bude léto - tedy na jižní polokouli. Hledám spolucetovatele, kteří by si se mnou chtěli půjčit auto a projet kontinent. 2-3 lidi.
Autor: Petra, odesláno: 13-11-2010 21:03:41, odpověď na [2] [3]
ahojky, já sice nejsem student, ale také bych potřebovala vypadnout. Už jsi byl nebo se teprve chystáš? Já bych chtěla odjet za teplem a aj v lednu či únoru, cca 3-4 týdny. Děkuji za odpověď

P.

Autor: steeak, odesláno: 09-12-2010 23:04:12, odpověď na [1] [4]
čau Pavko,pokud máš v plánu březen-určitě by jsi to mohla přesunout na duben.Byli by jsme na to dva...M.
Autor: pavka, odesláno: 10-12-2010 18:58:08 [5]
čau steejku:) mam to slozitejsi, v lednu jedu do japonska, pak mam v planu zacatkem brezna cinu a odtamtud na zeland:) posilam email: pavka.volk@volny.cz......muzem se dohodnout, do dubna bych asi pockat nekde zvladla:)

zatim pa

Autor: martin, odesláno: 19-12-2010 12:44:52, odpověď na [5] [6]
cau Pavko.zajimalo by me to japonsko a cina, kdy presne to mas naplanovane, kolik vas jede a za jakym ucelem tam jedes? Jen tak se ptam, protoze chci nekde zacatkem pristiho roku pocestovat a cina je jeden z mych velkych snu, takze jestli by si mi mohla poskytnout jakekoliv informace byl bych moc rad. diky
Autor: Pavka, odesláno: 26-12-2010 09:03:43 [7]
Ahoj Martine, do Japonska jedu pracovne a budu tam az do poloviny brezna. Pak jsem mela v planu Cinu - cestovat a lezt po skalach, to ale asi padne a pojedu rovnou na Zeland z Japonska. Info o Japonsku ti nejke dat muzu...:)Pa
Autor: Lucka, odesláno: 13-01-2011 15:52:36 [8]
Ahoj,

letím 2.2. v 16:50 z Ruzyně do Aucklandu (NZ) - najde se ještě někdo? že bychom cestu zvládli lépe ve 2 i více - hlavně to 10 hodinové čekání v Dubaji :) Díky moc Lucka

Autor: Dolik, odesláno: 30-01-2011 17:35:26, odpověď na [8] [9]
Tak tímhle spojem jsem letěl v říjnu, těch 10 hodin v Dubaji na letišti je fakt peklo. Spali jsme (spíš nespali) na zemi ve spacáku, protože všechny lehátka už byly obsazené. Aspoň že ráno (myslím v 7 nebo 8) se otvírá restaurace, kde po předložení letenky, že máš tak dlouhý přestup, ti dají zdarma najíst formou švédských stolů.

Další masakr je let Dubaj - Melbourne (kde je cca 1 hod. pauza pro dotankování) ,který trvá 14hodin a pak ještě 2 hodiny do Aucklandu. Tam se to ještě dá, ale když letíš zpátky a víš co tě čeká, tak je to k zbláznění :-)

No a po dvoudením cestování skoro bez spánku, nás v Aucklandu (urputní celníci) zadrželi a 6 hodin vyslíchali, že prý jsme byli podezřelí na drogy.

Nakonec jsme byli vpuštěni (žádná omluva se nekonala !)

Jinak celý NZ fakt luxusní a neuvěřitelný, každému doporučuju.

Šťastnou cestu

Autor: Lucka, odesláno: 31-01-2011 07:50:13 [10]
Ahoj, děkuju za reakci, i když nepopírám, že mě lehce znervóznila :)) ale jsem aspoň připravena na mazec. Luca
Autor: Sylva, odesláno: 02-05-2011 07:13:16 [11]
ahoj, kamarádka mi kvůli nové lásce odřekla dlouho dohodnutou cestu na NZ v září či říjnu 2011, na kterou se už šíleně těšim a nechci se jí vzdát jen proto, že bych jela sama,nemám ještě přesný plán - projet Zéland, příležitostná práce, surfování, ostrovy..ráda svůj plán i přizpůsobím..

dejte vědět pokud se tam někdo z vás také chystá.Sylva

Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS