Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: Karel, odesláno: 17-10-2006 13:20:00 [1]
Já bych jel asi busem do Bělehradu (relativně levné a dostaneš se tam rychle) a odtamtud vlakem do Černé hory (nádherná trat přes hory a také levné) a z Podgorice bych jel stopem nebo nějak tak (mám pochybnosti, že tam vůbec nějakej linkovej bus jezdí a koleje ukradli :-)))

Já jsem už v Albánii byl a udělali jsme tam takovej okruh. Chtěl bych se ještě podívat na Koráb na kterej se mě nepodařilo vylézt a potom do severní Albánie, kde jsme byli jenom dva dny a která je naprosto dokonalá.

Spíš bych byl jel až v červnu. V březnu je to blbost, to tam budou metry sněhu. Zatím ale netušim co bude za rok.

Pozn. superextragoretexový hadry nosím rád, když mě je někdo zaplatí a v hotelech spím stejně rád jako v přírodě, nejradši to střídám. Přednější je cena, ale hlavně, aby v něm byla sprcha (samozřejmně neopovrhnu ani Hiltnem, když mě ho taky někdo zaplatí)

Autor: branikto, odesláno: 23-10-2006 15:01:04 [2]
Cau Bajo,

nevim, kam ti poslat email. Tak skus poslat email ty me na branikto@centrum.cz

Jenom shanim napady a lidi, co by nekam jeli, abych se trochu zorientoval. jo, na jak dlouho by to bylo, co tam a kdo vlastne jsi ? :)))

Autor: Miroslav Jura, odesláno: 29-10-2006 15:42:45 [3]
Co se kromě Albánie podívat i na pár dalších zemí u středozemního pobřeží? Viz. moje nová diskuze tady ;-)
Autor: anonym, odesláno: 24-11-2009 21:33:59, odpověď na [3] [4]
polib mi prdel ty jeden zasranej cigane. tomu neverte ani slovo to je podvodnik jako svina
Autor: Pavel, odesláno: 21-07-2010 11:13:22 [5]

Ahoj

je mi 23 chci odletet v říjnu-listopadu na Nový Zéland planuju work holiday visa takze chci pracovat ale hlavně cestovat a naučit se jazyk a byt tam co nejdele. Moc me nebaví cestovat sám takže bych se rád k někomu připojil čim víc lidí tim lépe aspon bude sranda :). Pavel

chmepa@seznam.cz

Autor: Iva, odesláno: 15-06-2011 22:46:00 [6]
ISLAND 06/07 2011 - RYCHLE !!!!

Ahojky,

dnes mi z dovolené odpadli 2 účastníci - jeden je zraněný (něco s achilovkou) a druhý je jeho nezletilý syn, který bez otce nepojede. Sháním na rychlo aspoň jednu osobu na cestu na Island.Jsou zajištěné letenky z Berlína na Island a zpět, současně autobus do Berlína a zpět, zapůjčení vozu na 4x4 na Islandu, je naplánovaná trasa, spaní pod stanem, dále je v plánu návštěva památek v Berlíně po dobu 3 dnů včetně zajištění ubytování v pronajatém bytě. Letenka by se nějak ze zraněného účastníka musela přerezervovat na případného zájemce.

Z původních 5 účastníků jsme zůstali pouze 3 a NYNÍ POTŘEBUJEME DO 22.6.2011 SEHNAT ASPOŇ JEDNU OSOBU NA TUTO CESTU. Máš-li zájem volej kdykoliv na můj mobil 739 016 626 nebo ivatureckova@seznam.cz

Dovolená se má uskutečnit v tomto termínu:

Odjezd z Prahy 23.6.2011 v 7,30 autobusem do Berlína a odtud v 22 h odlet na Island. Cestování po Islandu zapůjčeným vozem od 24.6.2011 do 12.7.2011.

12.7.2011 odlet z Islandu v 16,20 a v 21,35 h přílet do Berlína, kde máme pobýt 3 dny a prohlédnout památky Berlína.

Odjezd autobusem z Berlína 15.7.2011 v 23,55 hodiny a návrat autobusem do Prahy 16.7. v ranních hodinách. Ta část s Berlínem se dá ze strany případného zájemce vypustit, pokud by nemohl na tak dlouhou dobu.Jakékoliv dotazy ráda zodpovím. Pokud to zaujalo tebe nebo víš o někom, kdo by rád jel s námi, ozvěte se prosím co nejdříve.

Dík Iva

Autor: EVVE, odesláno: 18-07-2011 03:47:05 [7]
Ahoj, v rámci programu WaT se chystáme začátkem října 2011 procestovat turisticky typická místa západu USA (od Salt Lake City po San Francisco). Trasu ještě nemáme přesně naplánovanou, takže se na všem můžeme domluvit. Máte-li někdo zájem, přidat se ke dvoum sympatickým holkám, ozvěte se. :-)

Ozvěte se na: eve.mei@seznam.cz

Autor: Kristýna, odesláno: 11-08-2011 08:00:04 [8]
ahoj mám dva dny po operaci kolene a vypadla jsem z expedice na island, tak za sebe hledám náhradu. Jelo by se autem 21.srpna na tři týdny. autem do dánska a z dánska trajektem. výdaje max. 25 tisíc na osobu. kdyby jste měli zájem ozvěte se na email nebo na mobil 724532710
Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS