Cestovatelské diskuze CESTOVATELSKÉ DISKUZE
diskuze s cestovateli o státech z celého světa

Autor: , odesláno:
Autor: zdenál, odesláno: 15-05-2007 16:30:38 [1]
Čauky, do CH jezdíme 5 let v kempu nebydlíme, bydlíme v soukromí za 8 e,jinak

nebezpečí krom toulavých psů, nehrozí . Stav silnic na stejné úrovni jak v ČR místy i lepší. Nejezděte do Budvy a Bečiči, strašně moc lidí ,jinak pláže přecpané od 15.7,protože Srbové,Makedonci a Kosovci mají dovolené.Není zde takový klid jako v Chorvatsku, ale je zde poměrně levně.Abych nezapomněla v Baru je velký přístav,takže ty ropné věže v přístavu Vás asi moc nepotěší.Levněji je od Miločeru, zvolte Petrovac,Čanj,Sutomore,Ulcinj.Jinak na výlety je to super,v loni jsme byli v Albanii,letos plánujeme Skadarské jezero.Tuto zemi máme rádi i přes ten nepořádek a chaos.

Čauky zdeny

Autor: pete Prášil, odesláno: 17-05-2007 12:15:09 [2]
Díky za odpověď, docela jsem se zarazil když píšeš o těch toulavých psech.Je to vážné?Máme malé děti tak to abych byl furt ve střehu.Ještě pořád zvažujeme či do kempu nebo do apartmánu, ale stan bereme s sebou,chceme nocovat v Madarsku poblíž Szegedu.A co cesta máte nějaký tip pro pohodovou jízdu? Děkuji za příspěvky. Petr
Autor: pete Prášil, odesláno: 17-05-2007 12:30:37 [3]
Díky za odpověď, docela jsem se zarazil když píšeš o těch toulavých psech.Je to vážné?Máme malé děti tak to abych byl furt ve střehu.Ještě pořád zvažujeme či do kempu nebo do apartmánu, ale stan bereme s sebou,chceme nocovat v Madarsku poblíž Szegedu.A co cesta máte nějaký tip pro pohodovou jízdu? Děkuji za příspěvky. Petr
Autor: pete Prášil, odesláno: 17-05-2007 12:55:55 [4]
Autor: pete Prášil, odesláno: 17-05-2007 12:55:55 [5]
Autor: pete Prášil, odesláno: 17-05-2007 12:55:55 [6]
Autor: residents, odesláno: 23-07-2007 09:55:15 [7]
Černá Hora je na tom podobně jako Bulharsko. Velká letoviska a mezi tím nic. Jediné menší a klidnější místo co jsem nalezl byla Buljarica cca 5 km od Petrovace. Jinak každodenní výlety na pláže to jistí (Drobni Pjesak a Kamenovo poblíž Petrovace, případně Ada (dětmi pojmenovaná na "Bablavý píseček" za Uljcinem kousek od Albánie). Skadarské jezero je nádhera, ale řidičům doporučuji méně kochání a více pozornosti a slabším spolucestujícím nadopovat pár kotýlky. Silnice podél Skadaru je dost úzká a občas se nevyhnete vyhýbání. Dobrá spojka a brzdy by měly být samozřejmostí. Více o Černé Hoře zde http://www.ihvar.cz/jaderske/phorum_new/list.php?13
Autor: Honza, odesláno: 29-03-2008 22:30:51 [8]
Černá Hora je zajímavá, ale přijde mi, že hodně opomíjená. Docela hodně informace jde najít tady - Černá Hora
Autor: Michal, odesláno: 20-09-2009 14:02:34 [9]
no v černé hoře jsme byl letos po pěti leté přestávce.... a jedním slovem musím říci,že katastrofa ,projel jsme pobřeží od dobré vody až po kotor, tam jsem se otočil na podpadtku a přes Mostar a Sarajevo jsem se vrátil domů, radeji projedu 2500 km zbytečně než aby jsme trávil dovolenou v takovém bordelu.
Autor: emčina, odesláno: 29-09-2009 14:46:15, odpověď na [9] [10]
možná ses neměl otáčet v dobré vodě. my byli v ulcinj a byla to nádhera, pohoda....
Autor: Lubos, odesláno: 16-07-2010 23:19:03 [11]
Černá Hora - Budva, autem přes Bosnu - vše OK :-)

Fotogalerie zde: http://picasaweb.google.com/lubos2007

Cestomaniak - server pro cestovatele - (c) Jindra a Jan Šaršon :: o serveru :: o autorech :: inzerce :: napište nám :: ISSN 1214-2743 ::  RSS